• Facebook
  • YouTube
יאמי מאמי
  • יצירת קשר
  • מגזין יאמי
  • קטגוריות מתכונים
  • מתחם הסדנאות
  • דף הבית
  • יצירת קשר
  • מגזין יאמי
  • קטגוריות מתכונים
  • מתחם הסדנאות
  • דף הבית

ראשי » בישול » עוף במלח הכי פשוט והכי טעים

עוף במלח הכי פשוט והכי טעים

עוף במלח הכי פשוט והכי טעים

זמן עבודה 10 גרף-16 בשרי רמת השקעה 1

 

עוף במלח- מנה שהיא פשוטה כל כך הכנה והעוף יוצא צלוי כמו עוף בגריל

מנה מעולה לשבת שמכינים בכמה דקות ויש זמן לצאת לבלות בשישי בבוקר 🙂

מצרכים:

4-5 כרעיים שלמות

2 כוסות מלח רגיל

2 כפות שמן זית

1 כף טימין

אופן ההכנה:

1. שופכים את המלח מסביב לתבנית שבה רוצים להכין את העוף.

2. מניחים מעל נייר אפיה.

3. מחוררים חורים עם סכין בנייר האפייה.

4. מורחים על העוף את השמן זית והטימין.

5. מניחים את העוף במרכז התבנית.

6. אופים את העוף חשוף (לא עוטפים ולא מכסים) בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות,

בודקים אם הוא מוכן או לא.

 

תוספות מהירות וקלות להכנה: שעועית מוקפצת, אורז סיני עם ירקות מהיר להכנה.

שתהיה שבת שלום!

רוצה לקבל מתכונים פשוטים, מהירים וטעימים?

ארוחת ערב מתכונים לשבת
« פוסט קודם
פוסט הבא »

10 תגובות

  1. גילי אורן בן צבי הגב 10 ביוני 2016 בשעה 8:24

    היי סאלי,

    האם יש מצב לסרטון למתכון הזה??

    אשמח מאוד אם כן

    גילי

    • יאמי מאמי הגב 10 ביוני 2016 בשעה 9:15

      היי גילי,
      המתכון באמת ממש ממש פשוט אבל אבדוק את הנושא 🙂

  2. חני הגב 19 ביוני 2016 בשעה 8:58

    הכנתי את המתכון ויצא כל כך טעים!
    ממש טעים!

    • יאמי מאמי הגב 19 ביוני 2016 בשעה 11:58

      מעולה! 🙂
      שיהיה בתאבון!

  3. נוי הגב 3 ביולי 2016 בשעה 14:19

    יצא טעים מאוד! תודה על המתכון!

    • יאמי מאמי הגב 3 ביולי 2016 בשעה 20:36

      בכיף! 🙂

  4. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגב 24 ביולי 2016 בשעה 15:11

    ממש ממש טעים וקל!
    הכנתי בשישי ויצא ממש ממש טעים!

    • יאמי מאמי הגב 25 ביולי 2016 בשעה 14:35

      תודה! 🙂

  5. יובל הגב 27 באוקטובר 2016 בשעה 10:31

    לא נראה לי שתוך עשרים דקות העוף מוכן לפחות ארבעים וחמש דקות זה המינימום

    • יאמי מאמי הגב 2 בנובמבר 2016 בשעה 7:22

      היי יובל,
      כפי שכתבתי במתכון- אחרי 20 דקות צריך לבדוק את העוף ואז להחליט אם להשאיר אותו יותר או להוציא,
      בגלל שהעוף חשוף ולא מכוסה- צריך לשים לב כדי שלא יתייבש 🙂

השארת תגובה

ביטול

‎
מתכונים פופולאריים
שניצלונים בשומשום לילדים
עוגת שוקולד עם קרם בננות
כדורי חלבה תוצרת בית
קרעפלך מוקפץ עם ירקות
אוכל אמיתי ב-10 דקות!
תנו לנו לייק
‎
תגיות מתכונים
אוכל לפיקניק ולטיולים אוכל שילדים אוהבים ארוחת בוקר ארוחת ערב ארוחת עשר ארוחת צהריים ארוחת צהרים חנוכה כתבות ללא גלוטן ממרחים מתכונים בריאים מתכונים דיאטטים מתכונים לאירוח מתכונים לראש השנה מתכונים לשבת סדנאות סרטונים עוגה לשבת עוגות לשבת עוגות מושקעות עוגות פרווה עוגות פשוטות עוגיות קלות להכנה
הצטרפי לדיוור שלנו:
עקבי אחרינו:
  • Facebook
  • YouTube
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס