![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
עכשיו יש המון תפוחי אדמה קטנים בשוק.. הם תפוחי אדמה טעימים וקלים להכנה- לא צריך לקלף אותם,
רק לערבב ולשלוח לתנור 🙂
מצרכים:
20 תפוחי אדמה קטנים
2 כפות שמן זית
1/2 כפית טימין
1 כפית מלח ים אטלנטי
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. שוטפים טת תפוחי האדמה היטב, מורידים עוקצים.
2. מערבבים עם שאר המרכיבים.
3. פורסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, משתדלים שלא יהיו אחד על השני.
4. אופים 15-20 דקות, חום 200 מעלות, חשוף, ללא עטיפה.
יש מתכון מעולה גם לציפס אפוי בתנור 🙂
לא צריך לעטוף את התפוא"ד שלא יישרפו?
לא צריך לעטוף,
הם נאפים בלי עטיפה וככה יוצאים פריכים 🙂