המתכון הזה הוא זריז ומהיר יותר מאשר תפוחי אדמה בתנור.
כדי שהוא יצא לכם מעולה – כדאי להכין אותו במחבת טפלון ולא במחבת רגילה.
מצרכים:
5 שיני שום, מקולפות וחתוכות גס
5 תפוחי אדמה, מקולפים וחתוכים לקוביות
1 כפית כורכום
1 כפית אבקת מרק
1/2 כפית כמון
מעט מלח/פלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים מעט את השום.
2. מוסיפים את התפוחי אדמה ומטגנים מעט.
3. מוסיפים את התבלינים וכוס מים ומערבבים.
4. מכסים את המחבת, מחכים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש קטנה.
5. משתדלים לא לערבב את את התפוחי אדמה.
6. אחרי 10 דקות נועצים מזלג בתפוח אדמה לראות אם הם מוכנים.
אפשר להכין את המתכון גם עם פטריות 🙂
שמתי על השולחן והכל התחסל, הילדים ממש אהבו את התפוחיאדמה הרכים!
מתה על האתר שלך והמתכונים!
תודה 🙂
טעים ממש!
שמחה שאהבת הילה!
מתכון מעולה!
תודה טלי! 🙂