המתכון הזה מהיר יותר מאשר תפוחי אדמה בתנור ואפשר להכין אותו כתוספת לארוחת הערב בקלות.
כדי שהוא יצא לכם מעולה – כדאי להכין אותו במחבת טפלון ולא במחבת רגילה.
מצרכים:
5 תפוחי אדמה, מקולפים וחתוכים לקוביות
1 סלסלת פטריות שמפניון טריות
1 כפית כורכום
1 כפית אבקת מרק
1/2 כפית כמון
מעט מלח/פלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים מעט את תפוחי האדמה.
2. מוסיפים את התבלינים וכוס מים ומערבבים.
3. מכסים את המחבת, מחכים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש קטנה.
4. חותכים את הפטריות ומוסיפים למחבת.
5. משתדלים לא לערבב את את התפוחי אדמה.
6. אחרי 10 דקות נועצים מזלג בתפוח אדמה לראות אם הם מוכנים.
אפשר להכין ביחד עם שניצל אפוי בתנור 🙂
אם אין לי פטריות טריות, אפשר להשתמש בשימורים?
כן אין בעיה
פשוט מעולה!
תודה!
טעים ממש!
שמחה לשמוע נטלי!