המצרכים-
7 תפוחי אדמה אדומים, גדולים, קלופים ופרוסים דק במנדולינה
1 שמנת מתוקה
1 שן שום כתוש
4 כפות שמן זית
מלח ים
פלפל שחור גרוס גס וטרי
אופן ההכנה-
1. לקערה מכניסים התפוחי אדמה, מוספים מלח, פלפל ושום ומערבבים היטב.
2. משמנים תבנית אפיה ומסדרים את התפוחים כמו מניפה.
3. שופכים מעל את השמנת המתוקה, מכסים ואופים כשעה.
4. אחרי שעה בודקים וכשהתפוד"ים רכים, מסירים את נייר הכסף ומשחימים..
המתכון באדיבות-
אוכל, תאווה והחיים הטובים- הבלוג של יוכי, שחיה בשביל לבשל אוכל יצירתי ולאכול אותו בתאווה ובתשוקה. מקווה שתמצאו בבלוג עניין, ומתכוני יהיו לטעמכם – הרי זו בדיוק הסיבה בשלה בחרתי לפרסם את מתכוני.
אשמח לקבל תגובות והערות ולשתף אתכם באופן פעיל במתכונים " מכל מלמדי השכלתי".
לבלוג של – http://www.food-passion.co.il/