מה צריך יותר מזה? שקשוקה עם עגבניות טריות, חלה טרייה וטחינה בצד.
ויש ארוחת ערב מושלמת. עכשיו רק נשאר להתחיל לנגב עם החלה. 🙂
מצרכים:
4 עגבניות
3 ביצים
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן (לא חובה)
מלח/פלפל
אופן ההכנה:
1. חותכים את העגבניות לקוביות ומטגנים מעט במחבת.
2. מוסיפים 1/4 כוס מים ומבשלים את העגבניות עד שמתרככות מעט, כ- 15 דקות.
3. שוברים את הביצים פנימה, מוסיפים תבלינים, מכסים ומחכים עוד 5 דקות.
4. מוזגים לצלחות, לוקחים לחם או חלה טריה ומתחילים לנגב.
אפשר גם להכין שקשוקת תרד טעימה ומעולה 🙂
היי סאלי,
לא מוסיפים רסק לשקשוקה?
תודה
שרונה
הי שרונה,
אין צורך בהוספת רסק..
ככה השקשוקה טבעית יותר וטעימה יותר 🙂
אם אני רוצה להוסיף גמבה,
כמה לשים?
הי נוי,
גמבה אחת תספיק למתכון 🙂