שעועית מוקפצת זו תוספת שתמיד מצליחה ותמיד נהנים ממנה עד הפירור האחרון. 🙂
ההכנה שלה סופר פשוטה וקלה ולוקחת בדיוק חמש דקות.
פשוט, טעים, בריא וקל.. מה צריך יותר מזה?
מצרכים:
1 חבילה שעועית ארוכה קפואה (800 גרם)
2 כפות שמן שומשום (אם אין – אפשר שמן זית)
4 כפות רוטב סויה
2 כפות גדושות סוכר חום
1/4 כוס מים
2 כפות גרגירי שומשום (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מחממים בווק את שמן השומשום.
2. מכניסים את השעועית, מוסיפים את הרוטב סויה, הסוכר והמים ומכסים.
3. מבשלים עד לרמת הפריכות הרצויה.
4. מכבים את האש ומוסיפים את השומשום.
אוכלים בהנאה. 🙂
יש עוד המון מתכוני ירקות מבושלים בבלוג!
היי סאלי,
תודה על כל המתכונים.
רציתי לדעת אם אפשר לשים משהו אחר במקום הסויה?
אפשר לשים מלח ואבקת מרק במקום אבל הטעם לא ייצא דומה בכלל…
עדיף לקנות סויה בבקבוק קטן.
הכנתי ויצא ממש טעים..
מזל שעשיתי את כל החבילה כי הכל חוסל מהשולחן.
מעולה! 🙂
אין כל המנה הזו!
אצלנו כל שבת!
שמחה לשמוע רונית! 🙂
טעים!
בתאבון!
ויתרתי על השומשום ויצא טעים בכל זאת 🙂
מעולה!
שמחה לשמוע! 🙂