השניצל הזה לוקח בדיוק 10 דקות של עבודה ויש ארוחה שלמה!
הטריק הכי חשוב במתכון הזה הוא להכין את השניצל עם חזה הודו ולא חזה עוף!
(אל תנסו אפילו – זה יוצא ממש יבש ולא מוצלח, מניסיון 🙂 )
אפשר להכין את שניצלים מראש, להקפיא ואז רק להכניס לתנור מתי שמתחשק וזה עדיין יצא מעולה!
מצרכים:
500 גרם חזה הודו פרוס
1 ביצה
1 כפית קורנפלור
1 כפית חרדל
1 כוס פרורי לחם
1 כפית אבקת מרק
1 כף פפריקה מתוקה בשמן
1 כפית אורגנו
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הביצה עם הקורנפלור והחרדל עד שהכל נהיה בלילה אחידה.
2. בקערה נפרדת מערבבים את הפרורי לחם ושאר התבלינים.
3. טובלים את החזה הודו בביצה ואח"כ בפרורי הלחם.
4. מהדקים עם היד לוודא שהפרורי לחם נדבקו.
5. מניחים את השניצלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
6. אופים בתנור, 180 מעלות למשך כ- 20-25 דקות.
7. נועצים סכין בשניצל ואם הוא נכנס בלי בעיה – סימן שהשניצל מוכן 🙂
עכשיו נשאר רק להכין את התוספת – אפשר להכין ציפס אפוי בתנור – מתכון קל ומעולה!
היי, על מה הייתם ממליצים במקום קורנפלור?
היי ענבר,
אפשר להשתמש בקמח תפוחי אדמה במקום, אבל הקונפלור עדיף בגלל הטעם הנייטרלי שלו,
והגמישות שהוא מעניק לביצה 🙂
שיהיה בתאבון!
הכנתי היום ויצא ממש טעים! סוף סוף לא עמדתי שעות לטגן!
במה אפשר להחליף את אבקת המרק?
אפשר לשים קצת כורכום ומלח במקום 🙂
מתכון מעולה!
יוצא שניצל פריך וטעים בלי טיגון בכלל!
שמחה שאהבת 🙂
איזה טעים זה יצא!
אני בשוק!
שמחה לשמוע שאהבתם!
יצא שניצל מצוין!
שיהיה בתאבון! 🙂
הכנתי לנכדים ויצא ממש ממש טעים!
שיהיה בתאבון!
אהבתי את המתכון
אבל תדעי שאני כבר שנים מכינה שניצלים דווקא מחזה עוף בתנור, בלי טיגונים, ויוצא פריך רך ומדהים…
טורפים את הביצה עם קצת שמן וצ'ילי, טובלים בפירורי לחם עם תיבול שאוהבים (פפריקה פלפל מלח או כורכום כמון למי שאוהב תיבול פיקנטי) וישר לתנור ל-15-20 דקות מכוסה בנייר אפיה.
יוצא משהו!
היי מיכל,
שמחה לשמוע שיוצא מוצלח 🙂
החזה עוף נוטה להתייבש אצל הרבה אנשים,
ובאופן כללי החזה הודו הרבה יותר רך ומכיל
יותר ברזל מהעוף 🙂