מתכון טעים לשניצל ברוקולי אמיתי שמכינים בבית, אפשר להכין, לאפות ולהקפיא.
אחרי ההקפאה- מחממים בתנור או במיקרוגל.
מהמתכון יוצאות 12-15 יחידות שניצל גדולות.
מצרכים:
1/2 חבילת ברוקולי קפוא
1 ביצה
1 כף שמן קוקוס/ רגיל
1 כף חרדל גרגירים
1/3 כוס קמח תופח
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כוס פרורי לחם
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
לציפוי-
1/2 כוס פרורי לחם
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. מפשירים את הברוקולי במסננת עד שהוא מפשיר לחלוטין.
2. מכניסים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים עד שהכל אחיד.
3. מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערה.
4. יוצרים קציצות, משטחים וטובלים בציפוי
5. אופים בתנור, 200 מעלות, 15-20 דקות..
יש גם מתכון מעולה לפשטידת קישואים פרווה 🙂
יצא מעולה!
שמתי חרדל רגיל ויצא ממש ממש טעים!
שמחה לשמוע שיצא מוצלח כרמית! 🙂