שניצלונים רכים עטופים בפרורי לחם ושומשום זו מנה שכל ילד אוהב בבית-
במיוחד שהם יוצאים חמים ופריכים 🙂
במתכון הזה שילבתי בתערובת הביצים גם קמח כדי שתיווצר שכבה עבה יותר ותקל על ההדבקה של שכבת פירורי הלחם 🙂
אם אתם רוצים לקבל שניצלונים רכים מאוד- מומלץ להשתמש בחזה הודו במקום בחזה עוף.
מצרכים:
500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
לבלילת הביצים-
2 ביצים
1 כף מים
1/4 כוס קמח
1 כף גדושה חרדל
1/2 כפית מלח
לתערובת הפירורים-
1 כוס פרורי לחם מוזהבים
1/2 כוס שומשום
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי בלילת הביצים ביחד.
2. מערבבים את כל חומרי תערובת פירורי הלחם ביחד.
3. טובלים את חזה העוף בבלילת הביצים ואח"כ בתערובת הפירורים.
4. מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
אפשר להגיש ליד צ'יפס אפוי בתנור או פתיתים עם ירקות 🙂