![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
רסק תפוחים קל, פשוט ומהיר להכנה. 2 מצרכים ויש רסק תפוחים ביתי ואמיתי.
הרסק נשמר שבועיים במקרר בקופסא סגורה היטב.
אפשר להוסיף אותו לבצקים ולעוגות וכך להפחית את כמות השמן/ החמאה.
מצרכים:
7 תפוחים ירוקים מזן גרנד סמית
2 כפות סוכר חום
אופן ההכנה:
1. שוטפים את התפוחים, מקלפים וחותכים לקוביות.
2. מכניסים לסיר עם הסוכר ומבשלים עד שהתפוחים מתרככים – 20 דקות בערך.
3. מרסקים בבלנדר מוט.
אפשר להכין מהרסק תפוחים בצק פריך מדהים (!) או בראוניז תפוחים.
הכנתי ויצא ממש מעולה!
תודה!
בכיף! 🙂