![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
רוטב עגבניות לפסטה מעגבניות טריות שנשמר במקרר, לפחות לשבוע והוא מוכן לאכילה.
אפשר לשלב אותו בעוד מתכונים: קנלוני גבינות ותרד, לזניה בשרית וכו'.
מצרכים:
6 עגבניות גדולות
חופן עלי בזיליקום טריים
1/2 כף רסק עגבניות
1/2 כוס שמן זית
1/2 כפית מלח ים אטלנטי (לא חובה)
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. חותכים את העגבניות לחצי, מכניסים אותן למעבד מזון.
2. מוסיפים את כל שאר החומרים וטוחנים הכל ביחד.
3. אפשר לשים ישירות על הפסטה ולחמם במיקרוגל 🙂
לא צריך לבשל את הרוטב לפני שמכניסים למקרר?
לא, אין צורך,
אפשר לחמם את הרוטב במיקרו ולהגיש 🙂
זה היופי במתכון הזה- שזה כל כך קל
הכנתי! יצא מעולה!
שמחה לשמוע!
זו לא כמות גדולה מדי של שמן זית?
השמן זית משמש כחומר משמר אז הוא דרוש כאן,
את יכולה לנסות לשים פחות אבל יכול להיות שהוא יתקלקל מהר יותר.
מתכון מעולה!
אני בישלתי את כל המחית בכל זאת והקפאתי במנות במקרר שיהיה
כשאני צריכה
מעולה!
שמחה לשמוע! 🙂
אם רוצים להשתמש ברוטב מיד לאיזו כמות פסטה זה מתאים? חבילה?
כן, לחבילת פסטה זה מספיק..
אולי ישאר לך קצת 🙂
את יכולה לערבב את הרוטב ישר שהפסטה מוכנה ואז הכל יתחם ביחד וזה ייהיה ממש טעים! 🙂