קציצות עוף מטוגנות הן קלות להכנה ויוצאות מעולה, מהמתכון יוצאות כ-20 קציצות- תלוי בגודל.
אפשר להכין ולהקפיא חלק מיד אחרי הטיגון.
מצרכים:
500 גרם עוף טחון
1/2 כוס פטרוזיליה
1 ביצה
1 כוס פרורי לחם
1 כפית סודה לשתיה
אופן ההכנה:
1. מכינים את הקציצות – מערבבים בקערה את כל חומרי הקציצות עד שהכל מתאחה.
2. מחממים שמן עמוק במחבת.
3. יוצרים קציצות ומכניסים לשמן כשהוא חם.
4. הופכים את הקציצות ומטגנים גם בצד השני.
5. מוציאים על נייר סופג.
אפשר להכין ליד גם אורז צהוב או אורז עם אטריות.
האורז ליד הקציצות נראה מעולה!
איזה אורז זה?
אורז עם אטריות 🙂
המתכון כאן- http://www.yummy-mammy.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96-%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A7%D7%95%D7%AA/
טעים ברמות! תודה!
בכיף!
שיהיה בתאבון! 🙂
יצאה מנה מאוד מוצלחת!
מעולה!
כיף לשמוע! 🙂
אפשר לאפות את הקציצות במקום הטיגון?
הי דבורה,
במתכון הזה הקציצות יצאו יבשות באפייה.
את יכולה לעשות את המתכון הזה- http://www.yummy-mammy.co.il/%D7%97%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%99-%D7%A0%D7%90%D7%92%D7%98%D7%A1-%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D/
יצאו קציצות טעימות מאוד!
מתה על הבלוג שלך והמתכונים!
תודה טליה! 🙂
אחלה קציצות!
הכנתי אתמול ומה שנשאר היום- הוספתי לרוטב,
לא נשאר פרור! 🙂
שמחה לשמוע ליאת! 🙂
נראה ממש מעולההה.. אך אין תיבול לקציצות ?תודה