מתכון להכנת קציצות זוקיני פשוטות מאוד וקלות מאוד אבל טעימות מאוד! 🙂
עדיף להשתמש בזוקיני ולא בקישואים-
הזוקיני הם הקישואים עם הקליפה הירוקה הקשיחה והכהה- הם פחות ספוגיים ופחות מוציאים מים ולכן יותר מתאימים למתכון.
מהמתכון יוצאות כ-12 קציצות.
מצרכים:
2 זוקיני
2 ביצים
1/2 כוס פרורי לחם
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. שוטפים את הזוקיני ומגררים בפומפיה.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
3. מטגנים במחבת טפלון עם מעט שמן זית ומוסיפים כל פעם שחסר.
יש מתכון מעולה ללביבות תפוא"ד 🙂
יצאו קציצות מעולות ממש!