מתכון להכנת קציצות זוקיני פשוטות מאוד וקלות מאוד אבל טעימות מאוד! 🙂
עדיף להשתמש בזוקיני ולא בקישואים-
הזוקיני הם הקישואים עם הקליפה הירוקה הקשיחה והכהה- הם פחות ספוגיים ופחות מוציאים מים ולכן יותר מתאימים למתכון.
מהמתכון יוצאות כ-12 קציצות.
מצרכים:
2 זוקיני
2 ביצים
1/2 כוס פרורי לחם
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. שוטפים את הזוקיני ומגררים בפומפיה.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
3. מטגנים במחבת טפלון עם מעט שמן זית ומוסיפים כל פעם שחסר.
יש מתכון מעולה ללביבות תפוא"ד 🙂
יצאו קציצות מעולות ממש!
שיהיה בתאבון!
הכנתי,
הוספתי גם אבקת מרק לטעם ויצאו ממש טעימות!
תודה על המתכונים המהממים והטעימים שלך!
שמחה לשמוע נעמי!
יצאו קציצות קישואים ממש טעימות!
אפילו הילדים אכלו בכיף!
תודה טלי!
🙂