![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
קציצות בקר מטוגנות- מתכון קל להכנה שיוצא מטריף.
הקציצות הולכות יופי עם טחינה ירוקה.
מצרכים:
לקציצות:
500 גרם בשר בקר טחון
1/2 כוס פטרוזיליה
1 ביצה
1/2 כוס פרורי לחם
1 כפית סודה לשתיה
1/4 כוס נענע קצוצה- לא חובה
אופן ההכנה:
1. מכינים את הקציצות – מערבבים בקערה את כל חומרי הקציצות עד שהכל מתאחה.
2. מחממים שמן עמוק במחבת.
3. יוצרים קציצות ומכניסים לשמן כשהוא חם.
4. הופכים את הקציצות ומטגנים גם בצד השני.
5. מוציאים על נייר סופג.
אפשר להכין ליד גם פתיתים צהובים או אורז עם אטריות.
השילוב של הקציצות ביחד עם הטחינה הירוקה יצא מעולה!!
תודה בלה 🙂
אפשר לשים חצי בקר וחצי עוף?
הי קרן,
אפשר לשים חצי חצי, אין בעיה.
אבל עדיף הודו טחון, שיצא יותר עסיסי ופחות יבש.
יצא ממש טעים!
תודה על כל המתכונים!
ממש תענוג!
בכיף! 🙂
אפשר לאפות אותם במקום לטגן?
אפשר לנסות, הן יצאו בסדר גם באפייה ולא יתייבשו 🙂