קנלוני ממולא בבשר טחון הוא הנאה, כמו כל המאכלים האיטלקיים 🙂
את הקנלוני אפשר למלא ולהקפיא ואז נשאר רק להכין רוטב ולבשל בסיר ויש ארוחה מוכנה תוך 10 דקות.
מצרכים:
1 חבילה קנלוני
למילוי-
300 גרם בשר בקר
1 גזר מגורר
1 כפית א. מרק
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר/ אבקה
לרוטב-
1 כוס מים רותחים
1 פחית עגבניות מרוסקות (800 גרם)
2 כפות רסק
1 כף בזיליקום יבש
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר/ אבקה
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אבקת מרק
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי המילוי וממלאים את הקנלוני.
2. מערבבים בקערה את הרסק עם המים הרותחים.
3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים.
4. שופכים את הרוטב על הקנלוני, מכסים את הקנלוני בנייר כסף.
5. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 25-30 דקות.
אם רוצים, יש גם מתכוןקל ומהיר לברוקולי ועגבניות שרי בתנור, שיכול להוות תוספת מעולה לקנלוני.
איפה קונים את הקנלוני?
אף פעם לא השתמשתי..
היי אתי,
את הקנלוני קונים בכל סופר,
זה נמצא במדפים של מוצרי הפסטה.
ניסיתי ויצא טעים מאוד!
הפך להיות אחד מהמתכונים האהובים עלי באופן רשמי!
כיף לשמוע!
תודה! 🙂