מנה מבית סבתא במקור ואין מישהו מהנכדים שלא אוהב אותה. 🙂
מנה כל כך קלה ופשוטה להכנה שתמיד כיף להכין ועוד יותר כיף לאכול.
מצרכים:
1 בצל, חתוך לקוביות
3 קישואים גדולים, חתוכים לקוביות
1 כף רסק עגבניות
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן
1 כפית אבקת מרק
מעט מלח/פלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים מעט את הבצל, עד שמשחים.
2. מוסיפים את הרסק עגבניות והתבלינים, מערבבים.
3. מוסיפים את הקישואים וחצי כוס מים ומערבבים הכל.
4. מחכים לרתיחה ואח"כ ממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהקישואים מתרככים.
אפשר להכין את הקישואים ביחד עם אורז לבן –
וזה יוצא יאמי! 🙂
הכנתי בשבת ורציתי להגיד לך שיצא מעולה!
הילדים טרפו הכל מהצלחת ועכשיו אני שוב צריכה לבשל 🙂
תודה! כיף לשמוע שיצא מוצלח 🙂
הכנתי והיה טעים!
תודה
בכיף!