קינוח בכוסות אישיות הוא פתרון מעולה לאירוח – הוא תמיד מרשים, גובה מיליון מחמאות והוא ממש קל להכנה.
כדי להכין את המתכון – צריך להכניס את קרם הקוקוס למקרר לילה לפני.
מצרכים:
1/2 חבילת פתי בר או כל סוג ביסקויטים אחר, כ- 150 גר
2 קופסאות של קרם קוקוס בקופסת שימורים
1 כף אבקת סוכר
סלסלת תותים קטנה
1 כפית גדושה קפה נמס
1/2 כוס מים רותחים
1/2 חבילה שוקולד מריר
אופן ההכנה:
1.שמים את הקרם קוקוס ללילה במקרר.
2. מכניסים את הביסקויטים לשקית ומרסקים אותם (עדיף עם קופסת שימורים, יותר יעיל ומהיר).
3. חותכים את התותים לקוביות.
4. מוציאים את הקרם קוקוס מהמקרר, פותחים, מרוקנים רק את החלק העליון שמכיל את השומן.
(את החלק המימי יותר – להשאיר בצד, נשתמש בהמשך)
5. מקציפים את הקרם קוקוס, כשהוא מתחיל להתייצב – מוסיפים את האבקת סוכר.
4. מערבבים את הכפית קפה נמס במים הרותחים.
5. מחלקים את הביסקויטים המפוררים לכל הכוסות ומעליהם מוזגים כף מהקפה נמס.
6. מעבירים את הקרם לשקית זילוף ושמים שכבה אחת.
7. מניחים קוביות תותים על הקרם.
8. עושים שכבה שנייה של קרם.
9. ממיסים את השוקולד במיקרוגל, מוסיפים כ- 1/4 כוס מהקרם קוקוס הנוזלי, שלא הקצפנו.
10. מוזגים את השוקולד מעל הקרם.
טיפ קטן – אם אין שקית זילוף בבית – אפשר לשים בשקית ניילון קטנה ולעשות חור קטן בשפיץ.
ואם בא לכם ללמוד איך מכינים עוד קינוחים מדהימים וכולם ב-10 דקות של הכנה (!)-
מוזמנים לסדנת 10 קינוחים ב-10 דקות! כל הפרטים ממש כאן!
יש גם מתכון מעולה לפאי תפוחים פרווה 🙂
הכנתי את המתכון ואף אחד לא האמין לי שזה טבעוני!
כולם חשבו שזה חלבי 🙂
גם אצלי לא האמינו בהתחלה 🙂
חייבים לשים את הקרם קוקוס במקרר ללילה?
אי אםשר לדלג על השלב הזה?
הי שי,
חייבים לשים את הקרם קוקוס במקרר,
אחרת הוא לא יהפוך לקצפת..
רוצה להכין אבל אין עכשיו תותים,
איזה פירות את ממליצה?
הי סמדר,
אפשר לשים את פירות הקיץ- מנגו, אפרסקים, דובדבנים..