![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
אני לא חסידה של בננות במאפים, בעוגות ובכלל..
אבל את המוס הזה העזתי לטעום וזה באמת יוצא מ-ד-ה-י-ם!
ההכנה כל כך פשוטה וקלה ויוצא מוס ממש ממש טעים ונימוח.
המתכון מספיק ל- 12 כוסות אישיות, תלוי בגודל הכוס.
בגלל שהבננות נוטות להשחיר- מומלץ לאכול את הקינוח באותו היום או למחרת 🙂
מצרכים:
1 חבילה בישקוטים וניל
1 כף גדושה נס קפה
1/4 כוס מים רותחים
1 שמנת מתוקה
1 כוס בננות בשלות מאוד, מעוכות היטב (כ-2 בננות גדולות)
3 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הנס קפה עם המים הרותחים.
2. שוברים כל בישקוטי לחצי או ל-3 (תלוי בגודל הכוס).
3. מקציפים את השמנת המתוקה עם הבננה והפודינג עד לקבלת מוס בננות יציב, ממש כמו קצפת יציבה 🙂
4. מעבירים את הקצפת לשק זילוף.
4. ממלאים את תחתית הכוס בקצפת או בעזרת כפית ומשטחים.
5. טובלים את הבישקוטים בקפה ומניחים במרכז הכוס.
6. מזלפים או מניחים עם כפית עוד מהקצפת עד למילוי הכוס.
יש גם מתכון מעולה לקינוחי עוגת ביסקויטים! 🙂