מנת קינואה עם גזר היא מנה קלילה וממש קלה להכנה.. לא צריך לבשל את הקינואה או להשרות אותה לפני כן,
כל ההכנה מתבצעת בסיר אחד ובכמה דקות של הכנה 🙂
מצרכים:
1 בצל קטן
1 גזר, מגורר
1 כוס קינואה
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית מלח
1/4 כפית כמון
1/2 כפית אבקת מרק
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל במעט שמן זית בסיר.
2. מוסיפים את הגזר המגורר.
3. מוסיפים כוס וחצי מים ואת התבלינים ומבשלים 10 דקות, עד לרתיחה, מנמיכים את האש.
4. מוסיפים את הקינואה ומערבבים.
5. מבשלים עוד כ-5 דקות, עד שהקינואה סופגת את מרבית המים, 90% מהם.
6. מכבים את האש ונותנים לתבשיל לנוח 10 דקות.
פותחים את הסיר ומוזגים לצלחת 🙂
לא צריך להשרות את הקינואה במים לפני שמבשלים אותה?
לא צריך להשרות, זה מתכון להכל ביחד 🙂
הכנתי ויצא ממש טעים!
מנה מעולה וקלה
שמחה שאהבת אילנה!
מנה בריאה וטעימה!
בתאבון! 🙂
מנה מעולה וטעימה!
מעולה!
שמחה לשמוע! 🙂
אפשר להכין גם עם קינואה אדומה?
כן, אין בעיה 🙂