מנה שגם הילדים וגם הגדולים מאוד אוהבים.
אפשר לחתוך לקוביות, פרוסות או מקלות. 🙂
מומלץ להכין כמות כפולה כי זה פשוט מתחסל!
מצרכים:
4 תפוא"ד
1 כף פפריקה מתוקה בשמן
2 כפות שמן זית
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוא"ד וחותכים לפרוסות.
2. פורסים בתבנית גדולה של התנור, נייר אפייה.
3. מניחים את תפוא"ד על התבנית.
4. מוסיפים את התבלינים והשמן ומערבבים ביחד.
5. מסדרים את תפוא"ד כך שכל אחד יהיה מונח על התבנית ולא אחד על השני – עד כמה שניתן.
6. אופים התנור, 200 מעלות למשך 25-35 דקות.
7. אפשר להפוך תוך כדי האפייה.
אפשר להכין ביחד עם שניצל אפוי בתנור 🙂
הילדים ליקקו את האצבעות!
אפשר להוסיף עוד ירקות כדי שזה יהיה יותר עשיר?
אפשר להוסיף: בטטה, חצילים, קישוא, גמבה..
מה שבא לך..
לתפוא"ד לוקח יותר זמן להיות מוכנים אז אפשר לחתוך את הירקות האחרים חתיכות גדולות יותר-
ככה שכולם יהיו מוכנים באותו הזמן.
מתכון מעולה!
תודה!