פתיתים עם ירקות- שדרוג פשוט לפתיתים וממש קל להכנה,
הרעיון הוא להשתמש בלקט ירקות קפואים 🙂
מצרכים:
1 כוס פתיתים
1 כוס לקט ירקות קפואים
1 וחצי כוס מים
1 כף שמן זית
1/2 כפית כורכום
1 כפית אבקת מרק
מעט מלח
אופן ההכנה:
1. מכניסים לסיר את הלקט ירקות, המים, שמן זית, כורכום, אבקת מרק ומעט מלח.
2. מכסים את הסיר ומביאים הכל לרתיחה.
3. כשהמים רותחים- מוסיפים את הפתיתים, מערבבים.
4. מכסים את הסיר ומנמיכים את האש.
5. מבשלים עד שרוב המים נספגים בפתיתים (כ- 10 דקות).
6. מערבבים, מכבים את האש ומחכים עוד 5 דקות לפני שאוכלים.
אפשר גם להכין את הפתיתים ביחד עם פרגית בחרדל ודבש 🙂
מתכון ששידרג את ארוחת הצהרים אצלנו בבית 🙂
תודה!!!
בכיף!
אפשר לשים אפונה קפואה במקום לקט ירקות?
כן, שני,
אין בעיה, תחליפי באותו הכמות שבמתכון.