![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
פתיתים עם בצל.. פתיתים נימוחים וטעימים ממש! תוספת קלה ומהירה לארוחה 🙂
מצרכים:
1 בצל
1 כוס פתיתים
2 כפות שמן זית
1 וחצי כוסות מים
1 כפית אבקת מרק
מעט מלח
אופן ההכנה:
1. חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים עם השמן זית עד שנהיה שחום.
2. מוסיפים לסיר את המים והתבלינים.
3. מכסים את הסיר ומביאים הכל לרתיחה.
4. כשהמים רותחים-מוסיפים את הפתיתים.
5. מכסים את הסיר ומנמיכים את האש.
6. מבשלים עד שרוב המים נספגים בפתיתים, כ-4 דקות.
7. מערבבים, מכבים את האש ומחכים עוד 10 דקות לפני שאוכלים.
אפשר להכין ביחד עם שניצל פריך בתנור 🙂
אפשר להכפיל את הכמויות?
כן, בוודאי-
על כל כוס פתיתים- תוסיפי כוס וחצי מים.
יצא טעים ממש!
תודה על כל המתכונים!
בכיף!
טעים טעים טעים!
בתאבון!
משנה איזה צורה של פתיתים שמים?
הי רינת,
לא משנה איזו צורה, הכל יצא טעים 🙂
טעים מאוד!
תודה שי!
שמחה שאהבת 🙂