פשטידת פטריות, תרד וגבינות היא שילוב מעולה ביחד!
הפשטידה קלה מאוד להכנה והטעם שלה יוצא ממש מעולה ומלא בבריאות 🙂
מצרכים:
400 גרם תרד טרי
1 סלסלה פטריות שמפניון טריות
2 ביצים
1 קופסת קוטג'
1 מיכל שמנת חמוצה
100 גרם גבינה צהובה
1 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית מלח
3 כפות קמח תופח
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן במחבת, מטגנים את התרד, מוציאים.
2. חותכים את הפטריות לפרוסות, מטגנים במחבת עד להשחמה, סוגרים את האש ומקררים מעט.
3. מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
4. בקערה מערבבים את כל החומרים לפי הסדר, מוסיפים את התרד והפטריות.
5. מכניסים לתבנית ואופים בתנור 25-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה למעלה.
יש גם מתכון לפשטידת כרובית קלה להכנה 🙂
איזו פשטידה מעולה!
ממש טעימה!
בתאבון!
הכנתי לשבת ויצא פשטידה נימוחה וטעימה 🙂
שיהיה בתאבון!
אפשר לא לשים פטריות בפשטידה? רק תרד?
אפשר ואז תצא פשטידת תרד 🙂
אפשר להחליף את השמנת במשהו אחר לא חלבי?
היי,
אפשר להחליף את הגבינות ב-4-5 תפוחי אדמה מקולפים, מבושלים ומעוכים,
ולהוסיף עוד ביצה (סה"כ 3 ביצים),
ולשים עוד מלח (כי בגבינות יש הרבה מלח אז שלא ייצא תפל)
בהצלחה! 🙂
האם אפשר להחליף את השמנת החמוצה ביוגורט טבעי?
היי נטלי!
כן אפשר להחליף 🙂