מתכון מעולה לפשטידת קישואים פרווה- את הקישואים צריך לבשל לפני כדי שיצאו נימוחים ורכים 🙂
מצרכים:
1 ק"ג קישואים
1 גזר מגורר
3 ביצים
2 כפות מיונז
1 כף אבקת מרק
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כוס פרורי לחם
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס שמיר קצוץ
אופן ההכנה:
1. חותכים את הקישואים לעיגולים ומבשלים עד שהם מתרככים.
2. מסננים מהמים, מועכים אותם במועך תפוא"ד או במזלג.
3. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ושופכים לתבנית.
4. אופים בתנור, 200 מעלות למשך 25-35 דקות.
יש גם מתכונים לפשטידות חלביות 🙂
חייבים להוסיף אבקת מרק?
לא חייבים, אפשר גם בלי.
הכנתי השבוע והיא יצאה פשוט מעולה!
תודה רבה רבה על כל המתכונים!
בכיף אור! שמחה שנהנתם 🙂
אפשר לשים שמיר שהקפאתי במקפיא?
כן, אין בעיה 🙂
יצאה פשטידה ממש ממש טעימה!
תודה שמרית! 🙂
היי,
כמה קישואים בערך זה יוצא 1 ק"ג?
הי רונית,
אם הקישואים גדולים זה יכול להיות 4-5 קישואים,
אם הקישואים קטנים זה יכול להיות 7-8 קישואים,
מאוד תלוי בגודל שיש באותו הזמן..
עדיף פשוט לשקול כשמגיעים לקופה 🙂