פשטידת פטריות חלבית היא מנה שנהנים לאכול בכל ארוחה חלבית והיא תמיד גורפת מחמאות. 🙂
המתכון כאן פשוט וקל להכנה והתוצאה מאוד מוצלחת.
מצרכים:
1 בצל גדול, קצוץ
1 סלסלה קטנה של פטריות שמפניון טריות
2 ביצים
1/3 כוס קמח תופח
1 קופסת קוטג'
1/2 כוס גבינה צהובה
1 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן במחבת, מטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים למחבת, מטגנים עד להשחמה.
3. מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
4. מוסיפים את השאר החומרים לפי הסדר.
5. מכניסים לתבנית ואופים בתנור 25-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה למעלה.
אפשר להכין גם סלט קליל וטעים ליד- יש מגוון של סלטים טעימים בבלוג 🙂
הכנתי בשבועות ויצאה פשטידה משגעת!
בתאבון וחג שמח!
אפשר לשים פטריות מקופסת שימורים במקום טריות?
לא ניסיתי,
אפשר לנסות ולראות איך זה ייצא 🙂
אפשר להחליף את הקוטג' בגבינה לבנה?
כן דינה, אין בעיה 🙂