פשטידת פטריות חלבית היא מנה שנהנים לאכול בכל ארוחה חלבית והיא תמיד גורפת מחמאות. 🙂
המתכון פשוט, קל ומותאם לפסח.
מצרכים:
1 בצל גדול, קצוץ
1 סלסה קטנה של פטריות שמפניון טריות
2 ביצים
1/3 כוס קמח מצה
1 קופסת קוטג'
1/2 כוס גבינה צהובה
1 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
2. מחממים מעט שמן במחבת, מטגנים את הבצל עד להזהבה.
3. חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים למחבת, מטגנים עד להשחמה.
4. מוסיפים את השאר החומרים לפי הסדר.
5. מכניסים לתבנית ואופים בתנור 25-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה למעלה.
לקינוח אפשר להכין טארט שוקולד ותותים ללא אפייה 🙂