פשטידת כרובית נימוחה ורכה, ממש מעדן לחיך 🙂
מצרכים:
1 חבילה כרובית קפואה
3 ביצים
1 קופסת קוטג'
1 קופסא גבינה לבנה 5%
150 גרם גבינה צהובה
1/4 כפית מלח
3 כפות קמח תופח
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הכרובית במים, עד לרתיחה, מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור עוד 10 דקות.
2. מסננים את המים מהכרובית, מועכים מעט עם כף.
3. מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
4. מוסיפים את כל החומרים לפי הסדר.
5. מכניסים לתבנית ואופים בתנור 25-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה למעלה.
יש גם מתכון לפשטידת תירס נהדרת וקלה להכנה! 🙂
אפשר להשתמש בכרובית טריה במקום קפואה?
כן בוודאי,
ראש כרובית מפורק יכול להחליף את השקית כרובית קפואה
הי, כמה גרם זה קופסת קוטג? בקנדה קופסאות קוטג יותר גדולות מבישראל.
הי אורטל,
בקוטג בישראל יש 250 גרם.