הצילום: בני גם זו לטובה.
מצרכים-
אופן ההכנה-
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות. מכינים את הטורטליני לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד. מחממים קצת שמן זית במחבת עמוקה, מוסיפים בצל ומטגנים עד להזהבה.
2. מוסיפים את הפטריות ומניחים להתבשל למספר דקות. מוסיפים אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל ומערבבים. בסוף הטיגון מוסיפים שמנת וחלב. מערבבים כך שלא יהיה סמיך מדי (אפשר להוסיף עוד חלב אם צריך).
3. מורידים מהאש, מוסיפים את הטורטליני ושתי ביצים ומערבבים היטב. מכניסים לתבנית פיירקס משומנת ואופים במשך 20-30 דקות, עד להשחמה. אפשר להוסיף לפני האפייה גבינה מגוררת מעל.
המתכון באדיבות-
המטבח הקטן שלי- הבלוג של רוני שהתחיל ממטבח קטן ומאוד צהוב שבו הכנתי עוגות מעוצבות לילדים, מאז עברו כמה שנים
והמטבח התחלף למטבח גדול ולבן שהביא עימו גם הרבה מתכונים קלים ומגוונים שכל אחד יכול להכין במטבח הקטן שלו.
לבלוג המטבח הקטן- http://my-little-kitchen.com/