![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
פרגית עם בצל מטוגן במחבת, מנה כל כך קלה וטעימה להכנה!
כמה דקות ויש ארוחה שלמה!
טיפ- כסו את הפרגיות כדי שיתבשלו יותר מהר 🙂
מצרכים:
4 נתחי פרגיות
2 בצלים
2 כפות סוכר חום
2 כפות סויה
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. חותכים את הבצלים לרצועות ומטגנים עם מעט שמן במחבת .
2. מזיזים את הבצל קצת הצידה, מוסיפים את חומרי התיבול ופורסים את הפרגיות במחבת.
3. מכסים את המחבת עם מכסה.
4. כשהפרגיות הופכות ללבנות, הופכים אותן לצד השני.
5. ממשיכים לבשל (הפעם בלי המכסה) לעוד 10 דקות ומוציאים.
אפשר להוסיף פתיתים עם ירקות ויש ארוחה שלמה ב-10 דקות של הכנה!
מנה מעולה וקלה להכנה!
שמחה שאהבת דינה!
הכנתי בשבוע שעבר לילדים ולי,
לא חשבתי שזה יהיה כל כך פשוט-
מעכשיו זה יהיה חלק מארוחות הערב המהירות שלנו 🙂
שמחה לשמוע לילך! 🙂
יש תחליף לסויה?
אפשר לשים טריאקי במקום אבל זה ישנה את הצבע והטעם,
יהפוך את המנה ליותר מתוקה 🙂