מנת פרגית עם 3 מרכיבים, 10 דקות והמנה מוכנה!
עכשיו רק נשאר להכין תוספת 🙂
מצרכים:
2 נתחי פרגיות
4 כפות דבש
2 כף חרדל גרגירים
אופן ההכנה:
1. מחממים במחבת את הדבש והחרדל גרגירים.
2. מוסיפים את הפרגיות ומכסים את המחבת.
3. כשהפרגיות הופכות ללבנות, הופכים אותן ומכסים שוב.
4. בודקים שהן מוכנות ומוציאים.
אם מכינים כמות יותר גדולה- פשוט מכפילים את כמות החרדל והדבש.
תוספת מושלמת ליד הפרגית הוא אורז לבן עם בצל מטוגן 🙂
הכנתי אתמול בערב לילדים עם חזה עוף במקום פרגית,
יצא מעולללה! ממש פשוט ותיק תק היה אוכל על השולחן 🙂
שמחה לשמוע שירלי!
אפשר להחליף את החרדל בחרדל רגיל?
ותודה על כל המתכונים הכל כך יעילים שלך!
אפשר להחליף ולשים חצי כמות של חרדל.
(כלומר- כפית אחת, אפילו פחות אם הוא ממש חריף).
שמחה לשמוע שהמתכונים עוזרים לך!
איזה מתכון מהיר ויוצאת אחלה של מנה!
שמחה לשמוע שאהבת הדס!
הכנתי לשבת וחיממנו על הפלטה,
היה ממש טעים וקל להכנה!
שמחה לשמוע ריקי! 🙂
אפשר לעשות עם חזה עוף?
כן, בטח 🙂
מתכון מעולה ויעיל!
כל פעם שאני נתקעת- אני מכינה אותו 🙂
תודה!
בכיף טליה! 🙂