![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
רוטב רוזה מעולה ומפנק לפסטה-
הפטנט שלי הוא להשתמש בשמנת של 32% אחוזי שומן ולדלל עם עוד חצי כוס חלב, זה נותן טעם יותר שמנתי לרוטב 🙂
מצרכים:
1 חבילה פסטה באזו צורה שרוצים
4-5 עלי ריחן טריים קצוצים
2 כפות רסק
1/2 כוס מים
1 קופסא עגבניות מרוסקות (800 גרם)
1 שמנת מתוקה 32%
1/2 כוס חלב
1 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה במים רותחים, לפי מידת העשיה שרוצים.
2. מחממים מעט שמן במחבת ומכניסים את עלי הריחן ומטגנים מעט.
3. מוסיפים את הרסק ומטגנים.
4. מוסיפים את המים ומערבבים עד שהכל מתאחה.
5. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, השמנת המתוקה, החלב והתבלינים ומערבבים.
6. מביאים לידי רתיחה, מכבים את האש ומוזגים על פסטה מוכנה.
אפשר להכין ליד סלט פטריות מוקפצות מעולה 🙂
אפשר להשתמש בשמנת לבישול?
כן אפשר, אין בעיה.
את יכולה להוסיף גם את החצי כוס חלב ואז יצא הרבה רוטב 🙂
הכנתי ויצא ממש מעולה!
פעם ראשונה שהשתמשתי באגוז מוסקט והוא מאוד הוסיף לטעם.
שיהיה בתאבון!
הכנתי ויצא ממש טעים!
בתאבון!
אפשר לשים עגבניות טריות במקום מקופסת שימורים?
כמה לשים? איך להכין?
אפשר להחליף בעגבניות טריות,
צריך לשים כ-7-8 עגבניות טריות, חתוכות לקוביות כמובן,
ולבשל אותן קצת יותר זמן- עד שמתרככות לגמריי.
אם ממש רוצים להשקיע- אפשר לטחון אותן עם בלנדר מוט.