![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
מנה קלילה מאוד להכנה, מתאימה מאוד לימים חמים.
אפשר להכין אפילו יום מראש, לשים במקרר ולקחת לעבודה 🙂
מצרכים:
1/2 חבילת פסטה מוכנה, מכל סוג
1 סלסלה פטריות שמפניון
1 כף גדושה רוטב פסטו ביתי או קנוי
1/4 כוס שמן זית
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. חותכים את הפטריות לפרוסות, מטגנים עם מעט שמן זית במחבת.
2. מקררים מעט את הפטריות.
3. מניחים בקערה את הפסטה המוכנה, שמן הזית, הפסטו והפטריות ומערבבים.
4. מעבירים לקערת הגשה ונהנים.
אפשר להוסיף גם גבינת פרמזן 🙂
מנה ממש ממש טעימה!
אנחנו משוגעים על פסטו בבית 🙂
תודה שלי!
שמחה שאהבתם! 🙂