פסטה ברוטב עגבניות ובזיליקום טרי.. ניחוחות של איטליה בבית 🙂
מצרכים:
1 חבילה פסטה
5 עגבניות גדולות, חתוכות לקוביות
1 כף רסק עגבניות
חופן בזיליקום טרי
1/2 כפית פפריקה מתוקה בשמן
1/4 כפית מלח
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי מה שאוהבים בבית.
2. מחממים מעט שמן זית בסיר ומטגנים את הבזיליקום.
3. מוסיפים את העגבניות וחצי כוס מים ומבשלים עד שהן מתרככות.
4. מועכים הכל בבלנדר מוט.
5. מוסיפים את הרסק ושאר התבלינים ומבשלים עוד 5 דקות.
6. מוזגים על הפסטה 🙂
אפשר להכין ביחד עם חטיפי נאגטס אפויים.
רציתי לגעת אם אפשר לשים עגבניות מקופסת שימורים במקום עגבניות טריות,
ואם כן- אז כמה לשים?
הי הדס,
את יכולה לשים 1/2 קופסא של עגבניות מרוסקות (קופסא גדולה- 800 גרם)