• Facebook
  • YouTube
יאמי מאמי
  • יצירת קשר
  • מגזין יאמי
  • קטגוריות מתכונים
  • מתחם הסדנאות
  • דף הבית
  • יצירת קשר
  • מגזין יאמי
  • קטגוריות מתכונים
  • מתחם הסדנאות
  • דף הבית

ראשי » בישול » פסטה ברוטב ברוקולי, פסטו ושמן זית

פסטה ברוטב ברוקולי, פסטו ושמן זית

פסטה ברוקולי שמן זית

זמן עבודה 10 זמן הכנה 20 פרווה רמת השקעה 1

 

מנה קלילה מאוד להכנה, אפשר להכין אפילו יום מראש, לשים במקרר ולקחת לעבודה 🙂

מצרכים:

1/2 חבילת פסטה מוכנה, מכל סוג

1/2 חבילת ברוקולי קפוא

1 כף גדושה רוטב פסטו ביתי או קנוי

2 כפות שמן זית

1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:

1. מניחים את הברוקולי במחבת, מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים עד שהברוקולי מתרכך, כ-10 דקות.

2. מסננים מהמים, מוסיפים את הפסטה המוכנה, הפסטו ושאר החומרים ומערבבים.

אפשר להוסיף גם גבינת פרמזן 🙂

רוצה לקבל מתכונים פשוטים, מהירים וטעימים?

ארוחת ערב ארוחת צהרים
« פוסט קודם
פוסט הבא »

4 תגובות

  1. שלי הגב 19 ביוני 2016 בשעה 17:58

    היה טעים, הכל חוסל!

    • יאמי מאמי הגב 19 ביוני 2016 בשעה 19:44

      מעולה!

  2. אביבית הגב 10 ביולי 2016 בשעה 9:09

    שבוע שעבר הכנתי לעבודה והיה מאוד טעים!
    תודה על המתכונים הקלים!

    • יאמי מאמי הגב 10 ביולי 2016 בשעה 12:36

      בכיף אביבית! 🙂

השארת תגובה

ביטול

‎
מתכונים פופולאריים
שניצלונים בשומשום לילדים
עוגת שוקולד עם קרם בננות
כדורי חלבה תוצרת בית
קרעפלך מוקפץ עם ירקות
אוכל אמיתי ב-10 דקות!
תנו לנו לייק
‎
תגיות מתכונים
אוכל לפיקניק ולטיולים אוכל שילדים אוהבים ארוחת בוקר ארוחת ערב ארוחת עשר ארוחת צהריים ארוחת צהרים חנוכה כתבות ללא גלוטן ממרחים מתכונים בריאים מתכונים דיאטטים מתכונים לאירוח מתכונים לראש השנה מתכונים לשבת סדנאות סרטונים עוגה לשבת עוגות לשבת עוגות מושקעות עוגות פרווה עוגות פשוטות עוגיות קלות להכנה
הצטרפי לדיוור שלנו:
עקבי אחרינו:
  • Facebook
  • YouTube
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס