מנה קלילה מאוד להכנה, אפשר להכין אפילו יום מראש, לשים במקרר ולקחת לעבודה 🙂
מצרכים:
1/2 חבילת פסטה מוכנה, מכל סוג
1/2 חבילת ברוקולי קפוא
1 כף גדושה רוטב פסטו ביתי או קנוי
2 כפות שמן זית
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. מניחים את הברוקולי במחבת, מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים עד שהברוקולי מתרכך, כ-10 דקות.
2. מסננים מהמים, מוסיפים את הפסטה המוכנה, הפסטו ושאר החומרים ומערבבים.
אפשר להוסיף גם גבינת פרמזן 🙂
היה טעים, הכל חוסל!
מעולה!
שבוע שעבר הכנתי לעבודה והיה מאוד טעים!
תודה על המתכונים הקלים!
בכיף אביבית! 🙂