המתכון יוצא ממש ממש טעים ומשובח.
אפשר להוסיף גבינת פרמזן מגוררת מעל 🙂
הרוטב מספיק לחבילה אחת של פסטה, בכל צורה.
מצרכים:
1/2 חבילת ברוקולי קפוא
4 עלי ריחן טריים
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב
2 כפיות קורנפלור
1 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. שמים את הברוקולי בסיר עם חצי כוס מים ומבשלים עד שמתרכך, כ-10 דקות.
2. מוסיפים את השמנת המתוקה, החלב, והתבלינים, למעט הקורנפלור ומערבבים.
3. קוצצים את עלי הריחן, מוסיפים ומביאים לידי רתיחה.
4. מערבבים את הקורנפלור בכוס עם מעט מהרוטב ומוזגים חזרה לסיר.
5. מערבבים עוד שתי דקות, עד שמסמיך מעט.
6. מוזגים על הפסטה המוכנה ונהנים 🙂
יש עוד המון מתכונים חלבים מהממים באתר!
הכנתי השבוע וכולם עפו על זה!
קצת מעכתי את הברוקולי כדי שלא ישארו חתיכות שלמות
והילדים אכלו ברוקולי!
שמחה שהילדים אהבו!
אפשר להוסיף את הקורנפלור ישר לסיר?
לא אשרת,
זה יעשה גושים בבלילה,
עדיף כמו שהסברתי במתכון למעלה 🙂