מנה קלה ומהירה מאוד להכנה: מכניסים את כל החומרים לסיר אחד ומערבבים 🙂
מהמתכון יוצאות כ-2 מנות פסטה מלאות בפטריות וטעימות!
כדי שהפסטה תתבשל מהר, יש להשתמש בספגטי מספר 10 שהוא דק יותר.
בנוסף, את הפסטה צריך לאכול ברגע שהוא מוכן ולא לחכות ליום המחרת כי הוא נהיה רך מדיי.
מצרכים:
1/2 חבילת ספגטי מספר 10
1 כף שמן קוקוס
40 גרם חמאה
1 סלסלה פטריות שמפניון
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 כפית מלח
1 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית פלפל
4 עלי ריחן טריים
אופן ההכנה:
1. חותכים את הפטריות לפרוסות.
2. מחממים את השמן קוקוס והחמאה ומטגנים את הפטריות.
3. מוסיפים את שאר המרכיבים, למעט הפסטה והריחן.
4. מכניסים את עלי הריחן והפסטה לסיר ומערבבבים.
5. מערבבים את הפסטה כל 2-3 דקות, עד שהיא סופגת את כל הנוזלים.
6. מכבים את האש, מגישים ואוכלים מיד.
אפשר להוסיף גם גבינת פרמזן 🙂
יש גם מתכון מעולה לפסטה פרגיות בסיר אחד 🙂
נראה מעולה! חייבת להכין!
תהנו! 🙂
אפשר לשים שמן זית במקום השמן קוקוס?
כן, אפשר
אין בעיה 🙂
היי סאלי,
רציתי לשאול- מכניסים את הפסטה ככה?
היא מספיקה להתבשל?
תודה על כל המתכונים המהממים באתר!
פנינה
הי פנינה,
כן, מכניסים את הפסטה לא מבושלת והיא מתבשלת בסיר,
זה כל הרעיון- מתכון מהיר 🙂
ראיתי אתמול את המתכון, לא יכולתי להתאפק
וישר הכנתי-
יצא מעולה ברמות!
ממש ממש טעים ומוצלח!
שמחה לשמוע רעיה! 🙂
מתכון מעולה וטעים!
שמחה שאהבת שלומית!
אפשר להוסיף ערמונים?
כן בוודאי,
ערמונים בוואקום יכולים להוסיף המון טעם למנה 🙂
לשקית שלמה של פסטה פשוט להכפיל את כל הרכיבים?
הי ליאור,
אפשר להכפיל את המרכיבים לשקית פסטה,
וחשוב להשתמש בסיר רחב שיהיה אפשר להכניס את כל הפסטה ולערבב,
וגם לערבב לעיתים תכופות כדי שהפסטה לא תדבק לתחתית. 🙂
כמה שאלות
אפשר להשתמש בשמן רגיל
זה משנה אם אני לא יוסיף אגוז ועלים ריחניים?
אפשר להשתמש בשמן רגיל, אין בעיה.
לגבי האגוז מוסקט והריחן- כדאי להוסיף כי השמנת והפטריות הם יחסית נייטרלים,
צריך לתת להם טעמים,
אפשר להוסיף אורגנו/ בזיליקום מיובש 🙂
אבל התוצאה תהיה שונה כמובן 🙂
הי, יצא ממש טעים!!
אני רוצה שבפעם הבאה יצא פחות creamy.. פשוט להוסיף יותר חלב ופחות קצפת?
י
אפשר לשים עוד 1/2 כוס חלב ואז זה ייצא פחות קרמי 🙂