בד"כ פירה פרווה הוא פירה מבאס כזה..
אבל כאן יש טריק שיהפוך אותו לטעים במיוחד! 🙂
מצרכים:
3 תפוא"ד
2 כפות אבקת מרק רגילה
אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות.
2. מבשלים בסיר עם מים ואבקת המרק עד שהכל מתרכך.
3. שופכים את המים מהסיר לקערה.
4. מועכים את הפירה באמצעות בלנדר מוט (כן, כן, זה יהפוך אותו לעדין ונימוח).
5. מוסיפים מעט מהמים, תוך כדי מעיכה כדי שהפירה יהיה רך ונימוח.
אפשר להגיש את הפירה עם מנת בשר כמו חטיפי נאגטס אפויים משגעים!
פעם ראשונה שיצא לי להנות מפירה פרווה-
איזה כיף!
זה באמת כיף 🙂
הכנתי כתוספת לשניצל בתנור, גם מתכון שלך,
יצא מעולה!
שמחה לשמוע רוני! 🙂
שלום רב,
לשם מה צריך לשמור את המים בצד?
היי רונית,
סידרתי את המתכון שיהיה יותר ברור-
שמים חלק מהמים כשמועכים עם הבלנדר מוט 🙂