פירה פרווה עם בצל מטוגן … יאמי!
יש שני טריקים במתכון שמשדרגים את הפירה קצת מעבר למוכר 🙂
מצרכים:
3 תפוא"ד
1 בצל
2 כפות אבקת מרק בטעם בצל
1 כף אבקת מרק רגילה
1/2 כף סוכר חום
אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות.
2. מבשלים בסיר עם מים ואבקות המרק עד שהכל מתרכך.
3. חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים בשמן עד שמשחים, מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
4. שופכים את המים מהסיר, שמים חלק מהם בצד.
4. מועכים את הפירה באמצעות מועך ומוסיפים מעט מהמים כל פעם כדי שיהיה עיסה חלקה.
5. מוסיפים חלק מהבצל המטוגן בתוך הפירה ומערבבים.
6. מגישים על צלחת ושמים מעל את שאר הבצל המטוגן.
את הפירה אפשר להכין ביחד עם הפרגיות המקורמלות שלוקחות בדיוק 10 דקות של הכנה!
הכנתי, יצא מצויין
תודה!
תודה רבה!
יצא טעים מאוד!
מעולה!
פשט וטעים!!!
בתאבון!
הכנתי עם 2 בצלים מטוגנים,
כי אנחנו אוהבים מאוד בצל מטוגן ויצא מושלם!
שמחה לשמוע ורדית! 🙂
מאמצת את הרעיון שהבצל ייצא מתוק!
ממש מוצלח!
תודה דפנה!
שמחה שאהבת 🙂