פירה עם חמאה- מתכון שלא יכול לצאת "לא טעים"… 🙂
הכמות כאן מספיקה ל-4 מנות כתוספת.
מצרכים:
3 תפוא"ד
35 גרם חמאה
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/4 כוס שמנת מתוקה/ חלב
אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות.
2. מבשלים בסיר עם מים עד שהכל מתרכך.
3. מוציאים את המים, מוסיפים את האגוז מוסקט, השמנת והחמאה ומועכים עם מועך.
4. אם הפירה קשה מדי, אפשר להוסיף עוד קצת חלב או שמנת מתוקה לריכוך.
יש גם מתכון לפירה פרווה מהמם ונימוח!
יש אפשרות להכין את המתכון פרווה?
יש מתכון לפירה פרווה מעולה בבלוג-
http://www.yummy-mammy.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9D/
טעים טעים!
מעולה!
שמחה לשמוע! 🙂