המצרכים-
7 פרוסות פילה דג אמנון
8 כפות שמן זית
6 שיני שום כתוש
10 כפות מיץ לימון מלימון טבעי
2 כפות ממרח פסטו
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן עלי נענע
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה-
1. להשרות את פילה דג האמנון במים עם מלח וחומץ למשך שעה (זה מוציא את כל הריח לוואי של הדג).
2. לרפד מגש אפייה בנייר אפייה.
3. לערבב בקערה את כל החומרים.
4. לטבול את הדגים בתערובת, למרוח היטב משני צידי הדג, להניח על גבי נייר האפייה, להשאיר את הדגים במשך 5 דקות עד שייספגו את הטעמים ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 12 עד 15 דקות.
5. הדג צריך להישאר לבן, לבדוק מידי פעם ולראות שהוא לא מתייבש או נחרך.
להגיש חם.
המתכון באדיבות-
Romi's cookies- הבלוג של לימור.
מי מכיר את המשפט "אמא… בא לי משהו טעים…". עכשיו תתמודדי.
כאמא לארבעה ילדים מצאתי את עצמי מתמודדת על בסיס יום יומי עם רעיונות יצירתיים
כי " זה לא בא לי" ו" את זה אני לא אוהב" … מוכר לא?
ואם כבר רעיונות יצירתיים אז למה לא לשתף??!
קבלו את romi's cookies עם מלא מתכונים טעימים.
לבלוג של לימור-https://romiscon.wordpress.com/
לפייסבוק- https://www.facebook.com/Romis-Cookies