מנה שאפשר להכין כחלק מארוחת הערב או לאירוח…
היא קלה, מהירה וסופר טעימה!
מצרכים:
סלסלת פטריות שמפניון גדולות, אפשר גם פורטבלו
150 גרם גבינה צהובה, מגוררת או פרוסה
1 גליל גבינת פרומעז
אופן ההכנה:
1. מנקים את הפטריות עם נייר סופג וקוטמים את הרגליים שלהם.
2. חותכים את גבינת הפרומעז לטבעות.
3. מניחים בכל פטריה טבעת של גבינת פרומעז ומעליה מניחים גבינה צהובה.
4. מכניסים לתנור ל- 180 מעלות, 10-15 דקות, עד שהגבינה נמסה מעל.
5. מגישים ואוכלים. 🙂
יש גם מתכון ללזניית פטריות מדהימה!
מתכון פשוט… שתי דקות עבודה והן מוכנות ומתחסלות!
מעולות לאירוח!
תודה יפה 🙂
הכנתי ויצא מוצלח מאוד
מעולה!
שיהיה בתאבון!