
המצרכים-
8 חתיכות עוף (ירכיים/שוקיים)
3 שיני שום כתושות
2 בצלים ירוקים קצוצים
קצת שמן לטיגון
לרוטב:
חצי כוס סויה
חצי כוס דבש
חצי כוס יין לבן
3 כפות סוכר
רבע כפית מלח
אופן ההכנה-
1. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומשרים בו את העוף כשעה.
2. שמים קצת שמן בסיר רחב (שיכסה את הסיר, לא יותר מזה) ומטגנים את העוף מכל צדדיו כמה דקות עד שמקבל קצת צבע.
3. מוסיפים את השום והבצל לסיר ומערבבים.
4. מוסיפים את הרוטב לסיר, מרתיחים ומבשלים חצי שעה על אש נמוכה.
המתכון באדיבות-
והמטבח התחלף למטבח גדול ולבן שהביא עימו גם הרבה מתכונים קלים ומגוונים שכל אחד יכול להכין במטבח הקטן שלו.
לבלוג המטבח הקטן- http://my-little-kitchen.com/