![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
עוף במלח- מנה שהיא פשוטה כל כך הכנה והעוף יוצא צלוי כמו עוף בגריל
מנה מעולה לשבת שמכינים בכמה דקות ויש זמן לצאת לבלות בשישי בבוקר 🙂
מצרכים:
4-5 כרעיים שלמות
2 כוסות מלח רגיל
2 כפות שמן זית
1 כף טימין
אופן ההכנה:
1. שופכים את המלח מסביב לתבנית שבה רוצים להכין את העוף.
2. מניחים מעל נייר אפיה.
3. מחוררים חורים עם סכין בנייר האפייה.
4. מורחים על העוף את השמן זית והטימין.
5. מניחים את העוף במרכז התבנית.
6. אופים את העוף חשוף (לא עוטפים ולא מכסים) בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות,
בודקים אם הוא מוכן או לא.
תוספות מהירות וקלות להכנה: שעועית מוקפצת, אורז סיני עם ירקות מהיר להכנה.
שתהיה שבת שלום!
היי סאלי,
האם יש מצב לסרטון למתכון הזה??
אשמח מאוד אם כן
גילי
היי גילי,
המתכון באמת ממש ממש פשוט אבל אבדוק את הנושא 🙂
הכנתי את המתכון ויצא כל כך טעים!
ממש טעים!
מעולה! 🙂
שיהיה בתאבון!
יצא טעים מאוד! תודה על המתכון!
בכיף! 🙂
ממש ממש טעים וקל!
הכנתי בשישי ויצא ממש ממש טעים!
תודה! 🙂
לא נראה לי שתוך עשרים דקות העוף מוכן לפחות ארבעים וחמש דקות זה המינימום
היי יובל,
כפי שכתבתי במתכון- אחרי 20 דקות צריך לבדוק את העוף ואז להחליט אם להשאיר אותו יותר או להוציא,
בגלל שהעוף חשוף ולא מכוסה- צריך לשים לב כדי שלא יתייבש 🙂