אין כמו עוגת תפוזים בחושה. 🙂
אבל באמת בחושה…
עוגה של קערה אחת, מטרפה אחת, 10 דקות עבודה ויש ריח של שבת בכל הבית.
מצרכים:
3 ביצים
1 וחצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 שקיק סוכר וניל
2 שקיות אבקת אפייה
2 וחצי כוסות קמח לבן
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים לפי הסדר עד שהכל מתאחה, למעט הקמח.
2. מדליקים את התנור ל- 160 מעלות.
3. מוסיפים את הקמח בפעם אחת ומערבבים כמה שפחות עד שהכל מתאחה, כדי שהעוגה תצא רכה.
4. מחלקים ל- 2 תבניות אינגליש קייק, מכניסים לתנור ל- 30 דקות.
5. מתאפקים ממש ממש, מכינים קפה ומחסלים…
יש מתכון מעולה לעוגת שיש פרווה 🙂
רציתי להכין את העוגה לסופ"ש…
עד כמה זה קריטי שאני אקנה תפוזים?
בעוגה הזו לא כדאי להשתמש במיץ קנוי, רק בתפוזים טריים 🙂
העוגה יצא אוורירית וטעימה ממש!!!
היה ממש כיף לאכול אותה!
שיהיה בתאבון! 🙂
הכנתי את המתכון עם קמח נטול גלוטן ויצא מעולה!
תודה רבה על המתכון הטעים ועל האתר!
בכיף! 🙂
מתכון מעולה, אהבתי את הכמויות השפויות של הסוכר והשמן, ממש ממש לא אהבתי את כמות נאבקת אפיה, על 2 וחצי כוסות קמח אני שמה חצי כפית אבקת אפיה וחצי כפית סודה לשתייה וזה יוצא מוצלח וטעים ותופח מצוין וממש פחות מזיק לגוף
הי הילה,
שמחה שאהבת את המתכון..
לי באופן אישי יש בעיה מאוד גדולה עם אבקת סודה לשתייה,
אני לא יכולה להריח אותה אפילו אז
אני לא משתמשת בה כמעט בכלל
אבל תודה על ההמלצה 🙂
ובכל זאת-יצא טעים עם מיץ קנוי?
האם כדאי לערבב החומרים במיקסר ואתת הקמח כמובן בסוף וכמה שפחות ערבוב?תודה.הבלוג משגע .
היי ענתי,
עכשיו כבר יש תפוזים אז עדיף מיץ תפוזים סחוט אבל גם עם הקנוי יוצא ממש סבבה 🙂
אין צורך להוציא מיקסר 🙂 תערבבי הכל בקערה, בסוף תוסיפי את הקמח, תערבבי כמה שפחות
ולתנור!
יאא איך יצא טעים!!!
תודה רבה לך ממש כיף שהכל ברור ומובן גם בהוראות וגם במרכיבים
תודה
בכיף הודיה!
שמחה שאהבת! 🙂