עוגת קפה נהדרת ובחושה- הכי קלה להכנה: מערבבים הכל בקערה אחת ומעבירים לתנור 🙂
את העוגה צריך לשמור במקרר ולהוציא כמה דקות לפני ההגשה כדי לאכול בטמפרטורת החדר,
ביחד עם כוס חלב 🙂
מצרכים:
3 ביצים
1 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
1 גביע שמנת חמוצה
1 וחצי כפית נס קפה
1 ורבע כוסות קמח
לציפוי:
50 גרם פקאנים סיניים קצוצים
1/2 כפית קפה נמס
1/4 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הביצים והסוכר ביחד ומערבבים עד שהכל מתאחה.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים בהדרגה, למעט הקמח.
3. מדליקים את התנור על 160 מעלות.
4. מוסיפים את הקמח בפעם אחת ומערבבים כמה שפחות עד שהכל מתאחה, כדי שהעוגה תצא רכה.
5. שופכים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק ואופים בתנור 30-35 דקות.
6. מכינים את הציפוי – מערבבים בסיר את כל חומרי הציפוי. שופכים על העוגה כשהיא יוצאת מתנור.
על העוגת שוקולד ללא גלוטן עם מרכיב מיוחד, כבר שמעת?
רוצה לקבל מתכונים פשוטים, מהירים וטעימים?
יצאה ממש טעימה ומעוררת 🙂
בתאבון 🙂
עוגה מעולה!
קלה ממש להכנה!
תודה על המתכון!
בכיף! 🙂