עוגת נוטלה שמכינים צ'יק צק, מערבבים הכל ומכניסים לתנור והיא טעימה!
המתכון מתאים לתבנית 26, והיא נשמרת כשבוע במקרר.
מצרכים:
4 ביצים
1 כוס נוטלה
3/4 כוס קמח תופח
אופן ההכנה:
1. מחממים את הנוטלה 10-15 שניות במיקרוגל, שתהיה רכה יותר.
2. מקציפים את הביצים ביחד עם הנוטלה, עד שהכל אוורירי ואחיד.
3. מוסיפים את הקמח ומערבבים בתנועות קיפול, רק עד שהכל מתאחה, לא יותר מדי.
4. מעבירים לתבנית ואופים בחום 160 מעלות למשך 20-25 דקות.
5. מוציאים, מקררים כחצי שעה ואוכלים 🙂
את העוגה אפשר לצפות עם נוטלה (אחרי חימום של 20 שניות במיקרוגל, שתהיה קלה למריחה).
יש מתכון מעולה לעוגת שוקולד ללא גלוטן עם מרכיב סודי שממש חייבים להכיר! 🙂
( התבנית באדיבות חנות "הפנינה", ויצמן 40, כפר סבא)
יצאה עוגה רכה וטעימה ממש!
תודה!
מעולה!
כיף לשמוע! 🙂
אפשר להכין את זה עם שוקולד השחר פרווה ?
אני לא ניסיתי עם שוקולד השחר אבל מאמינה שזה גם יצליח,
תערבבי את השוקולד ממש ממש טוב, כי בד"כ השמן צף למעלה וצריך אותו בעוגה 🙂
תודה על התשובה
בכיף 🙂
הכנתי את העוגה והיא יצאה רכה וטעימה!
ממש חששתי שאין מספיק מרכיבים אבל באמת שהיא יצאה טעימה ברמות!
תודה רבה על הרעיון המדליק!
בכיף! 🙂
הכנתי עם שוקולד אגוזים של המותג,
יצאה עוגה ממש רכה ומוצלחת!
כולנו נהננו ממנה בשבת!
תודה חדווה!
שמחה שאהבת 🙂
עוגה מהממת לשבת!
תודה! 🙂
באיזה גודל של תבנית?
הי סמדר,
תבנית קוטר 26 מתאימה לעוגת הנוטלה 🙂
אפשר בתונית חד פעמית?
כן בוודאי 🙂
אפשר רסק תפוחים במקום ביצים?
היי צליל!
לא ניסיתי אבל את מוזמנת לנסות בשמחה! 🙂