השבוע השכנה שבהריון חטפה חשק לא נשלט לעוגת בננות..
ישר נכנסתי למטבח והכנתי לה את העוגה שהיא כל כך חשקה בה :)\
העוגה בחושה, הכל בקערה אחת, קלה מאוד להכנה, פרווה ויכולה גם להיות חלבית
יש לה הפתעות בפנים כשפורסים אותה והיא רכה וטעימה! מושלמת!
המצרכים לתבנית אינגליש קייק אחת 🙂
מצרכים:
2 בננות בשלות מאוד
2 ביצים
½ כוס שמן
½ כוס סוכר
½ כוס חלב/ תפוזים
1 וחצי כוס קמח תופח
לתוספות-
1 בננה- לא חייבת להיות מאוד בשלה
½ כוס אגוזי מלך קצוצים גס
20 גרם שוקולד מריר
2 כפות בננה צ'יפס
5 כפות סירופ מייפל
אופן ההכנה:
אופן ההכנה-
1. מועכים את הבננות הבשלות, מוסיפים אליהם את הביצים ומערבבים במזלג.
2. מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר (חוץ מהתוספות) ומערבבים.
3. שופכים מחצית מהבלילה לתבנית.
4. מפזרים מעל חלק מהאגוזי מלך והבננה ציפס.
5. שופכים בעדינות את שאר הבלילה.
6. פורסים את הבננה לפרוסות דקות ומניחים מעל.
7. מפזרים את שאר האגוזי מלך ומגררים שוקולד מריר.
8. מעל הכל שופכים בעדינות סירופ מייפל.
9. מכניסים לתנור, 160 מעלות ל-45 דקות.
ככה היא נראית לפני האפייה- 🙂
אפשר להכין עם הילדים גם עוגיות חמאה🙂