אלו בהחלט ולחלוטין ובלי צל של ספק העוגיות הכי טעימות שהכנתי אבר!
תמיד חיפשתי את עוגיות השוקולד ציפס המושלמות ואחרי שנים של חיפושים
מצאתי אותן!!!
הן פריכות, קראנציות, נמסות בפה וטעימות בטירוף!
אי אפשר להפסיק לאכול אותן- מבטיחה לכם שתתאהבו בהן מהביס הראשון! 🙂
מצרכים:
200 גרם חמאה בטמפ' החדר
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום בהיר (דמררה)
1 כפית ת.וניל
1 ביצה
1 כוס קמח רגיל
1/4 כפית סודה לשתיה
1 כוס שוקולד ציפס
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
2. מערבבים בקערה את החמאה, הביצה, תמצית הוניל והסוכר.
3. מוסיפים את הקמח והסודה לשתיה ומערבבים עד שהכל אחיד.
4. מוסיפים את השוקולד ציפס ומערבבים.
6. מניחים תלוליות בעזרת כף על המגש, עם רווחים גדולים.
7. אופים 12-10 דקות, עד שיש מסביב לכל עוגיה קרום חום.
8. מוציאים את העוגיות ונותנים להם להתקרר בחוץ כ-10 דקות.
טורפים אותן בהנאה 🙂
יש גם מתכון מעולה לעוגיות שוקולד עם שוקולד צ'יפס ואגוזים 🙂